Odbojkaški klubovi Jedinstvo Bemax i Vojvodina potpisali ugovor o saradnji

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemax je juče ozvaničio saradnju sa Vojvodinom iz Novog Sada, a ugovor o saradnji su potpisali sportski direktor Slobodan Šebek i generalni direktor novosađana Nikola Salatić. Saradnja će se odnositi na odigravanje međusobnih utakmica, razmjenu igrača, kao i apliciranje kroz projekte prekogranične saradnje kod fondova EU.

Nikola salatić, generalni direktor OK Vojvodina NS Seme je kazao da je odbojka sport koji spaja, i da su to ovom saradnjom i dokazali.

– Naša iskustva u edukaciji trenera, u organizaciji kluba, razmjeni igrača, u stabilizaciji igračkog kadra, podijelićemo sa ekipom Jedinstva, koja će, siguran sam, postati respektabilan klub u Crnoj Gori, ali i regionu, kazao je Salatić.

Tokom protekla dva dana ekipe su odradile zajednički trening, kao i utakmicu koja je privukla veliki broj ljubitelja odbojke. Razlog za zadovoljstvo je veći i zbog činjenice da je na tribinama bio veliki broj djece, kao i ljudi koji po prvi put dolaze da gledaju naš tim. Sve to daje ekipi, stručnom štabu i svima unutar kluba dodatni motiv da nastave sa još kvalitetnijim radom.

Prije početka utakmice, koju su igrači Vojvodine riješili u svoju korist 0:3, Novosadjanima su uručeni prigodni pokloni, a predsjednik OK Jedinstvo Bemax Miloš Marić je uručio sliku sa motivima starog Bijelog Polja čelnicima Vojvodine.

Nakon meča trener OK Jedinstvo Bemax Darko Prebiračević je čestitao odbojkašima Vojvodine.

– Sve čestitke za odbojkaše Vojvodine, pokazali su večeras kvalitet, ali i naši momci su se sjajno borili. Mi smo tek na polovini pripremnog ciklusa, dok su gosti već u završnoj fazi priprema, jer već sledeće nedjelje počinju sa zvaničnim utakmicama, dok mi počinjemo tek krajem oktobra. Ne bih da ovo bude alibi, ali naši odbojkaši će u narednom periodu nastaviti sa podizanjem kvaliteta igre i forme.

Njegov kolega Nedžad Osmankač je kazao je da mu je drago što se u Crnoj Gori pojavio još jedan odbojkaški centar.

– Nadam se da će u budućnosti ispuniti svoje ciljeve i biti ozbiljni konkurenti Budućnosti i Budvanskoj rivijeri, a ja vjerujem da je ovo početak jedne velike saradnje, završio je Osmankač.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама