Ognjenov otac klimnuo glavom i pokrio lice rukama

Iz Skadarskog jezera je sinoć oko 22 sata izvučeno tijelo dječaka koje je plutalo nabujalom Moračom.

Iako zvanično identitet nije potvrđen, Ognjenov otac Branko, vidjevši beživotno tijelo na obali Morače, klimnuo je glavom i pokrio lice rukama. Taj gest kazao je sve, pišu Dnevne novine.

Oko 18:30 lovočuvar Nikola Ulićević na na ušću Morače u Skadarsko jezero pronašao je beživotno dječje tijelo.

Nažalost, prvi rezultati istrage ukazuju da je riječ o tijelu Ognjena Rakočevića, jedanaestogodišnjeg dječaka koji je nestao iz porodične kuće prije 12 dana.

Za Ognjenom su minulih 12 dana bezuspješno tragali pripadnici svih nadležni službi i građani.

Odmah nakon pronalaska beživotnog tijela dječaka na lice mjesta uputili su se pripadnici policije, hitne pomoći I mrtvozornci, ali i otac Ognjenov otaci Branko Rakočević.

Oko 22 sata tijelo dječaka dopremljeno do restorana „Jezero“, gdje ga je pregledala ekipa Hitne pomoći. Tijelo je nakon toga upućeno na Odjeljenje patologije Kliničkog centra u Podgorici, gdje će biti obavljena obdukcija.

Vijesti su prenijele da je lovočuvar Nikola Ulićević rekao da je gotovo siguran da se radi o tijelu nestalog dječaka Ognjena.

Izašao sam čamcem na jezero, kada sam primijetio tijelo kako pluta u vodi. Izgledalo je kao da pluta lutka. Kada sam prišao vidio sam da se radi o tijelu dječaka i da na njemu nije bilo odjeće”, rekao je Ulićević Vijestima.

On je dodao da je duvao vjetar, koji je odnosio tijelo tako da je morao da ga prati i da se udaljio sa tog mjesta vjerovatno ga ne bih više našao.

Lovočuvar je ispričao da je odmah pozvao kolegu nakon čegu su obavijestili smo nadležne organe.

Ulićević je ispričao da je tijelo dječaka čuvao gotovo dva sata dok ga nisu preuzeli istražni organi.

Nezvanično, zbog toga što je tijelo dječaka dugo bilo u vodu uzrok smrti biće poznat vjerovatno u ponedjeljak kada će biti obavljena obdukcija.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама