Optužio Ulaminog oca da je zapalio auto

Viši sud (Foto: rtcg.me)

U podgoričkom Višem sudu nastavljeno je suđenje za ubistvo Nemanje Medina, nestalog 8. jula prošle godine. Na današnjem pretresu u svojstvu svjedoka saslušani su preostali članovi porodice Medin. Podsjećamo, za ubistvo Medina terete se Vladimir Ulama i Darko Mijović.

U svom opširnom svjedočenju Uroš Medin, brat nestalog Nemanje, između ostalog je kazao da je ubijeđen da je vozilo pokojnog Nemanje zapalio otac optuženog Vladimira Ulame, Nenad, te da mu je to rekao Vasko Maraš, koji je to sam zaključio, ne kazavši mu otkud mu ta saznanja.

Optuženi Ulama je, zatim, kazao da je Uroš Medin iznio mnogo neistina, i predložio da u svojstvu svjedoka bude saslušano još nekoliko osoba. S tim predlogom saglasila se i odbrana.

„Mislim da bi bilo dobro da se ti ljudi saslušaju kao svjedoci jer smo to i predložili u ranijem navratu tokom tužilačke istrage“, kazala je advokatica porodice Medin Andrijana Razić.

Nevenka Medin ponovila je u svojem svjedočenju da joj je pokojni sin pred odlazak u Virpazar, kritičnog dana, rekao da ide da se vidi sa Ulamom. Kazala je da su ga tokom dana naizmjenično pozivale ona i njegova supruga Marina, te da mu je u 19 sati telefon bio isključen.

rtcg.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама