Otkrio i previše: Džoni Dep šokirao priznanjem o razvodu i porocima

Holivudski glumac Džoni Dep, puni naslovne strane tabloida više nego ikada pre.

Čitali smo o razvodu od Amber Heard koju je navodno fizički napao, potom i da je pretukao producenta na snimanju filma, da je bankrotirao i na kraju da je bolestan.

Sada se Džoni dotakao ovih tema u intervjuu magazinu “Rolling Stone”, gde je, između ostalog, priznao da je patio nakon razvoda od Amber:

– Seo sam da pišem memoare tada. Uvek sam želeo da činim samo dobro i mislim da sam činio samo dobro. Nisam znao šta me je snašlo. Jedno jutro sam sipao čašu pića i seo za kucaću mašinu i krenuo da pišem o svemu. Stao sam uveče jer su mi oči bile pune suza i nisam video papir ni slova – otkrio je Dep, a onda se dotakao priče o bankrotu i parama koje baca na vino, avione, kamione…

– Prvo – lažu da trošim 30.000 dolara mesečno na vino – trošim mnogo više –rekao je Džek Sperou, a onda otkrio i da li je istina da je potrošio tri miliona dolara da bi, po testamentu prijatelja pisca Hantera S Tompsona, ispalio njegov pepeo iz topa.

– Potrošio sam pet miliona na to – rekao je Dep koji je u jednom ranijem intervjuu otkrio da ga je Tompson zamolio da ga ispali iz topa kada umre.

– Znao je da sam ja jedini dovoljno lud da to i uradim.

Story.rsmondo.rsguliver/gettyimages

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама