Pamela Anderson dolazi u Beograd na sajam erotike?

Glumica Pamela Anderson koja se poslavila svojim seksepilom najavljuje se kao specijalna gošća na sajmu erotike u Beogradu koji bi trebalo da bude organizovan u decembru.

Pamela je svoje umijeće po kojem je daleko poznata pokazala u procurelom kućnom snimku seksa sa bivšim suprugom Tomijem Lijem, a kao upečatljiva zečica Playboya svojim seksi posterima krasila je zidove tinejdžera širom zemlje.

Pregovori za Pamelin dolazak su u toku, a kako se spekuliše ona je tražila pozamašan iznos da se pojavi, piše Blic.

Plejbojeva zečica je ukrasila naslovnicu najpoznatijeg magazina za muškarce čak 14 puta, a prihvatila je ponudu Hjua Hefnera da se pojavi na poslednjem golišavom izdanju magazina i to na nagovor sina Dilana.

Andersonova se skinula i gola u nezavisnom kanadskom ostvarenju „The people garden“. Iako se u trejleru dugom dva minuta njen lik pojavljuje svega nekoliko sekundi, Pamela je „uzela slavu“, glavnim glumcima najpre zbog toga što u jednom momentu ostaje samo u čizmama, bez ičega na sebi.

Proslavila se ulogom u kultnoj seriji „Čuvari plaže“ u kojoj je glumila čuveni lik Si Džej Parker, a nedavno je objavila da će se naći i u filmskoj verziji ove popularne TV serije.

cdm

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама