Policija traga za čovjekom koji uznemirava djecu

Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Stariji čovjek, posljednjih nekoliko dana, na više lokacija u Podgorici, prilazio je maloljetnim djevojčicama, učenicama osnovnih škola i tom prilikom ih uznemiravao, govorio razne vulgarnosti i nudio razne usluge.

  To je potvrdilo nekoliko roditelja, a iz policije im je saopšteno da imaju posljednjih dana prijava zbog toga i da pokušavaju da utvrde identitet čovjeka, koji uznemirava djecu, pišu Vijesti.

Djevojčice je, kako su naveli roditelji, muškarac presretao u blizini Osnovne škole „Radojica Perović”, kod ambasade Hrvatske, i u centru u grada u Ulici Novaka Miloševa.

Kako pišu Vijesti, roditelji su upozorili druge da porazgovaraju sa djecom i da im sugerišu da obrate pažnju i ne pričaju sa nepoznatima, a da ako primijete nešto sumnjivo da odmah prijave.

Kako su naveli, slučaj je prijavlje i nadležnim iz škole, koji su odmah reagovali i zatražili da policija nešto učine povodom toga.

Prema tvrdnjama roditelja, na osnovu izjave djece može se zaključiti da je u pitanju ista osoba.

Iz policije im je, kako pišu Vijesti, rečeno da će pokušati na osnovu video-nadzora da utvrde identitet napasnika i da ga uhvate što prije.

Roditelji, čija djeca idu u Osnovnu školu „Radojica Perović” u Bloku šest, zatražili su da policija pojača patrole i da obezbijedi do danas, kada se završava prvo polugođe, patrolna kola.

Kako su objasnili roditelji, neznanac prilazi djevojčicama, pokušavajući da uspostavi komunikaciju sa njima, govori im proste stvari, prati ih, ali djevojčice nijesu komunicirale sa njim.

Roditelji su kazali da im je rečeno da će policija pojačati patrole u blizini škole „Radojica Perović”.

 mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама