Povodom incidenta ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru

Sergej Trifunović u tužilaštvu 11. aprila

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Goran Ilić (41) koji se krivičnom prijavom tereti da je u noći između 26. i 27. marta napao glumca Sergeja Trifunovića ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru.

Portparol tužilaštva Leposava Vujanović rekla je Tanjugu da je Ilić saslušan danas, a da je saslušanje Trifunovića povodom tog incidenta zakazano za 11. april.

Tuzilaštvo će u toku ovog postupka utvrđivati na čijoj je strani odgovornost za taj incident i da li je ona obostrana, kao i da li je riječ o krivičnom djelu lake tjelesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

U okviru dokaznog postupka tužilaštvo treba da pregleda snimak incidenta zabilježen sigurnosnom kamerom, kao i da sasluša Ilića, Trifunovića i Ilićevu suprugu koja je u trenutku incidenta bila sa njim u društvu, a po potrebi i druge svjedoke.

Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake tjelesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući. Mediji su tada prenijeli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega ga je Ilić izujedao po šakama.

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама