PREMIJERNO: Televizija SUN predstavila novi program

Televizija Sun iz Bijelog Polja je danas u podne premijernim Vijestima počela emitovanje nove programske šeme.

Program koji će u narednom periodu gledaoci TV Sun moći da prate su predstavili direktorica televizije Adela Dervović, urednica Ankica Konatar i koordinator informativnog programa Saša Palibrk.

Dervović je istakla da je televizija tokom decenije rada imala uspona i padova ali da je uspjela da opstane, uprkos teškoj ekonomskoj krizi koja je najviše pogodila medije, zahvaljujući upornosti i predanosti u radu svih zaposlenih.

Podsjetila je da su, u godinama za nama, usled teške ekonomske situacije brojni mediji ugašeni, ali da je TV Sun, koja je na najbolji mogući način ispratila dešavanja u Bijelom Polju i zemlji , uspjela da sačuva povjerenje gledalaca i da sada, u velikom stilu ponudi istima brojne inovacije u programu.

Govoreći o motivima za novi program, istakla je da se osjetila potreba da se TV Sun prilagodi vremenu koje dolazi. Direktorica je između ostalog navela da će TV SUN nastaviti da bude glas Bijelog Polja ali i sjevera Crne Gore.

Dervović  je takođe kazala da iza nove programske šeme stoji veliki trud i višemjesečni rad, na čemu su, kako je kazala, posebno zahvalni radiju Plus iz Bijelog Polja, na čelu sa Danijelom Obradović.

Palibrk je najavio da će u sklopu informativnih emisija TV SUN objektivno izvještavati o svim aktuelnim zbivanjima, sa akcentom na one iz Bijelog Polja i sjevera Crne Gore. Televizija će se posebno, u narednom periodu , truditi da ukaže na probleme građana sa sjevera zemlje, koji su, svjesni smo brojni ali i da predstavi i pohvali one pozitivne stvari.

Konatar je detaljnije predstavila sadržaj koji će biti obuhvaćen novog programskom šemom, a kojim će, kako je kazala biti obuhvaćeni publika svih profila.

Dakle uz centralne informativne Vijesti i kratke informativne forme, TV Sun će emitovati i  filmski, serijski, dječji , kulturni,obrazovni ,reportažni program…

Televiziji Sun čestitamo jubilej i želimo što više lijepih vijesti i mnogo godina uspješnog rada.

kodex.me

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама