PROMENILA LIČNI OPIS

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/SEVERINA

SEVERINA POSETILA PLASTIČARA: Kebina snajka ubrizgala HIJALURONSKU KISELINU, LJUDI OSTALI U ŠOKU! (FOTO)

Stanjivala je nos dva puta, navodno zbog devijacije, povećavala usne, stavljala botoks u čelo i oko očiju, smatraju estetski hirurzi

Splitska pevačica Severina Kojić sudeći prema jednoj od poslednjih fotografija koje je objavila na društvenoj mreži Instagram stavljala je filere u obraze.

Severina izgleda naduveno, što je verovatno posledica stavljanja hijaluronskih filera. Reč je o kiselini koja je prirodna i postoji u organizmu, no s godinama se gubi. Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu pa tretirano mesto otiče čime se dobija volumen usana, ističu jagodice, “peglaju” bore brade i obraza.

 

 

No, fileri se razgrađuju u roku od šest meseci do godine dana pa je postupak potrebno ponavljati.

 

Severina je godinama pobornik estetskih operacija, no o tome ne priča javno. Stanjivala je nos dva puta, navodno zbog devijacije, povećavala usne, stavljala botoks u čelo i oko očiju, smatraju estetski hirurzi.

 

 

„Na starim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na levoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svežije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osveži usne“, rekao je stručnjak za estetsku kirurgiju.

 

Evo kako je Severina izgledala pre dve i po godine…

A kako na početku karijere:

 

FOTO: PRINTSCREEN

(Espreso.rs/ Izvor: 24sata.hr)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама