„Pronaći ćemo investitora za gradski hotel“

(foto: DPS)

U prvoj godini rada nove lokalne uprave pronaći ćemo investitora koji će revitalizovati gradski hotel u Mojkovcu, kazao je zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS), Duško Marković.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Marković je danas održao sastanak sa dvadesetak privrednika mojkovačke opštine, sa kojim je razgovarao o razvojnim perspektivama grada u narednom periodu.

„Marković je izrazio zadovoljstvo društvenom odgovornošću iskazanom od ljudi koji su dokazani kao uspješni u svojim oblastima“, navodi se u saopštenju.

Bila je to prilika da se predstavnici privrednog života upoznaju sa planiranim aktivnostima na uspostavljanju potrebne infrastrukture u biznis zoni u Poljima, te mogućnostima da se uskoro otvori gradski hotel koji trenutno ne radi.

„U prvoj godini rada nove lokalne uprave pronaći ćemo investitora koji će revitalizovati gradski Hotel“, poručio je Marković.

„Prepoznate prednosti izbornog programa DPS-a“

Takođe, kako je saopštio DPS, bilo je riječi i o Sportskoj zoni koja se uspostavlja na nekadašnjem Jalovištu.

Sportska zona, kako je istaknuto, biće svojevrsni simbol preporođenog Mojkovca, jer će osim sportske ponuditi i potpuno nove turističko-ugostiteljske sadržaje.

Marković je kazao da su turizam, ugostiteljsvo i poljoprivreda povezane djelatnosti u kojima ćemo zajedno sa zainteresovanim privrednicima stvoriti uslove za značajan broj novih radnih mjesta.

„Uz privrednike i građani jasno prepoznaju prednosti izbornog programa i mogućnosti koje nudi Demokratska partija socijalista u Mojkovcu“, zaključio je zamjenik predsjednika DPS-a.

rtcg.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама