Prve fotografije: Jeep Wrangler za 2018.

Jeep je objavio prve fotografije novog Wranglera uoči zvanične premijere ovog modela zakazane za 29. novembar i sajam automobila u Los Anđelesu.

Jeep Wrangler je jedan od onih modela čiji se dizajn nije značajno menjao kroz istoriju, kako bi se očuvao karakterističan izgled po kome je ovaj terenac prepoznatljiv decenijama unazad.

Prve tri fotografije koje je američki proizvođač objavio kao najavu naslednika aktuelnog Wranglera okrivaju tipičnu masku hladnjaka, isturene prednje blatobrane i branik, koji su zaštitni znak tog vozila.

Uprkos tome što su bili ograničeni formom, dizajneri kažu da su poboljšali aerodinamiku automobila.

U ponudi će se ponovo naći veliki broj varijanti Wranglera, sa 2 i 4 vrata, ali i sa tvrdim i mekim sklopivim krovnim pokrivačem, kao i opcija obaranja prednjeg vetrobrana.

Vozilo i dalje ima farove kružnog obilika, uklopljene u prednju masku, dok se prednji migavci sada nalaze samo u blatobranima.

Jeep nije izneo detalje o motorima, ali je saopštio da je reč o „naprednim i ekonomičnim“ pogonskim jedinicama. Očekuje se da će se ispod haube naći četvorocilindarski 2.0 turbo benzinac, 3.6 litarski V6 i 3.0 V6 turbo dizel agregat.

Više detalja biće poznato tokom novmebra, a proizvodnja novog Wranglera počeće do kraja godine.

.

b92.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама