Radnica se nakon pucnjave sakrila u šank

Izvor:MONDO/Danilo Jauković

Svjedočenjem Darinke Jovanović juče je pred Višim sudom u Podgorici nastavljeno suđenje navodnoj sedmočlanoj kriminalnoj grupi kojoj je, između ostalog, bio cilj ubistvo Borete.

Svjedočenjem Darinke Jovanović, koja je u vrijeme ubistva Budvanina Đorđa Borete i doktora Dragana Zečevića 7. decembra 2016. na terasi lokala “Trofej” u Bečićima, radila u tom kafiću, juče je pred Višim sudom u Podgorici nastavljeno suđenje navodnoj sedmočlanoj kriminalnoj grupi kojoj je, između ostalog, bio cilj ubistvo Borete, pišu Dnevne novine.

Prema optužnici SDT-a, na čelu organizacije je optuženi Vasilije Rafailović, koji je u bjekstvu i sudi mu se u odsustvu. Osim njega u bjekstvu su i okrivljeni Budvanin Ratko Vušović i Bjelopoljac Ivan Cicmil, a na optuženičkoj klupi nalaze se optuženi Miljan Bulatović, Vladimir Šmanja i braća Ilija i Boško Pavlović, koji su na prošlom suđenju negirali pripadnost kriminalnoj organizaciji i umiješanost u ubistvo.

Svjedokinja Jovanović je, kako pišu Dnevne novine, ispričala da je u konkretnom momentu pucnjave bila za šankom, gdje je doručkovala.

“Kada sam čula pucnjeve sakrila sam se ispod šanka. Kada je stala paljba napravila sam dva koraka i kroz mali prozor vidjela beživotna tijela Borete i doktora Zečevića”, ispričala je Jovanović, dodajući da je nakon nekih 15 minuta policija stigla, izveli su je iz lokala i odveli su je u Dom zdravlja, gdje je dobila ljekove za smirenje, jer je bila u šoku.

Mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама