ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM: Ovako izgledaju životi dece NAJBOGATIJIH ljudi sveta! (FOTO)

foto: Instagram printscreen

Žive u luksuzu koji mnogi njihovi vršnjaci ne mogu ni zamisliti

Neki od najbogatijih i najuspešnijih ličnosti sveta često naglašavaju da se trude da svoju decu vaspitaju kao i svi normalni ljudi, uprkos svom ogromnom bogatstvu.

Deca milijardera u mnogome imaju slično detinjstvo kao njihovi vršnjaci širom sveta, ali takođe su im otvorena mnoga vrata kroz koja obični smrtnici nikad neće proći.

 

Američki biznismen Mark Kjuban ima troje dece, Aleksis, Alisu i Džejka, koji naočigled žive u luksuzu koji mnogi njihovi vršnjaci ne mogu ni zamisliti.

 

 

Voze se privatnim automobilima, letuju na luksuznim mestima, a kad im je dosadno, tata ih odvede u Diznilend.

 

 

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg ima dve ćerke Maksimu i Ogust. Zackeberg je prilično posvećen svojoj mladoj porodici a u novembru prošle godine povukao se iz posla kako bi s njima mogao provesti više vremena. Fejsbuk inače dopušta porodiljne za očeve jednako kao i za majke.

 

Ilon Mask ima čak petoro sinova sa svojom prvom suprugom Džastin Vilson. Njihova prva kći, Nevada, rođena je mrtva, a nakon toga su putem veštačke oplodnje 2004. dobili blizance Grifina i Ksavijera, a dve godine kasnije trojke Damjana, Saksona i Kaija.

 

Mask je za svoje klince stvorio tajnu eksperimentalnu školu Ad Astra o kojoj se jako malo zna u javnosti, piše „Biznis Insajder“.

 

 

Milijarder Ričard Brenson ima dvoje odrasle dece Holi i Sema. Holi je završila medicinsku školu, a zatim počela raditi u očevoj organizaciji.

 

 

Iako se odlično snašla u poslovnom svetu, Holi je imala velikih problema pokušavajući postati majka. Nakon dva spontana pobačaja i dve propale runde veštačke oplodnje Holi i njen suprug Fredi Endruz su 2014. postali roditelji blizanaca.

 

Holi se, inače, popela na Mont Blan, trčala maratone, pokušala srušiti rekord u jedrenju, a takođe se upisala na put u svemir.

 

Njen brat Sem je 2013. u „gotovo kraljevskom venčanju“ oženio svoju suprugu Isabelu, a do sad su dobili troje djece.

 

Poput svoje sestre radio je za očevu organizaciju, a osnovao je i produkcijsku kompaniju Sundog Pictures.

 

Bil Gejts ima troje dece Dženifer, Rorija i Fibi.

 

Njegova najstarija kći Dženifer studira biologiju i namerava se posvetiti zdravstvu ili socijalnom radu.

 

Dženifer se takođe bavi jahanjem u kojem osvaja brojne nagrade, a Bil je jednom prilikom kupio čitavu ulicu u Velingtonu u Floridi kako bi njegova mezimica imala gde vježbati s konjem. To ga je koštalo 37 miiliona dolara, piše „Biznis Insajder“.

 

Njegov sin Rori je nedavno napunio 18 godina, a završio je privatnu školu koju trenutno pohađa i njegova mlađa sestra Fibi.

 

Iako im je otac „težak“ preko 90 milijardi dolara, deca Bila Gejtsa naslediće samo mali deo tog bogatstva, dok je ostatak namenjen za dobrotvorne svrhe.

 

espreso.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама