Srbi opljačkali Kim Kardašijan?!

Starleta se našla na udaru bande pljačkaša, a sada stižu informacije da je riječ o kriminalcima s Balkana.

Naoružani pljačkaši su maskirani u policajce ušli u hotelsku sobu Kim Kardašijan dok je boravila u Parizu, stavili joj ljepljivu traku preko usta i ukrali nakit u vrijednosti od više miliona dolara.

Bilo je njih petorica, svi su bili naoružani, a izvori za „Daily Mail“ ističu da su dvojica vezali starletu, stavili joj lisice i sklonili u kadu u kupatilu. Kim ih je navodno molila da joj poštede život i govorila da ima malu djecu kod kuće.

Pljačkaši su znali tačno šta rade – uzeli su kutiju s nakitom u vrijednosti od šest miliona dolara i prsten koji vrijedi četiri miliona dolara, ali se procjenjuje da je sveukupno ukradeno vrijednosti u iznosu od oko 16 miliona dolara.

Pored nakita i dragocjenosti, starleti su ukradena i oba skupocjena mobilna telefona u kojima su mnoge njene privatne informacije.

Sumnja se da je pljačku izvela ozloglašena banda po imenu „Pink Panter“. Oni su aktivni od 1999. godine i procjenjuje se da su u periodu do sada ukrali više od 300 miliona eura u nakitu, u 380 naoružanih pljački koje su izveli.

Nadimak su dobili nakon pljačke u Londonu 2003. godine kada su sakrili dijamant u kutiju od kreme za lice, što je slična situacija kao u filmu „Pink Panter“ o francuskom detektivu kojeg je glumio engleski glumac Piter Selers.

Vođa bande, Srbin Borko Ilinčić (33) je 2014. godine zaustavljen od strane nacionalne policije blizu Madrida.

VIDEO: Napadnuta i na ulici u Parizu!

Vjeruje se da je grupa ovih pljačkaša sastavljana od 200 muškaraca koji imaju vojno iskustvo, uglavnom s prostora Balkana, kao i da su aktivni prethodnih 30 godina.

Kim je pobjegla privatnim avionom iz Francuske, a njen muž Kanije Vest je prekinuo koncert kako bi otišao da bude pored nje.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама