Srećna sam da sam živa!

Starleta otkrila šta se desilo u saobraćajnoj nesreći koja je zadesila kada se sa mamom i drugaricom vraćala sa Zlatibora.

Pobednica Farme 6 je sa majkom i drugaricom sinoć doživela saobraćajnu nesreću, kada je njihov automobil podleteo pod kamion.

Na svu sreću nije bilo povređenih, a Stanija kaže da ih je „sam Bog pogledao, pa je sve prošlo samo sa materijalnom štetom“.

„U šoku sam, kao i mama koja je vozila i drugarica. Ovo što nam se dogodilo je izgledalo kao neka scena iz filma i uvek sam mislila da se ovako nešto dešava drugim ljudima. Vraćale smo se sa Zlatibora, bila je velika gužva, čak tri nesreće se su se dogodile dok smo vozile. Žurila sam na snimanje, pa smo krenule da se preusmerimo u drugu traku i onda je naišao kamion. Automobil je uništen, ali sam zahvalna Bogu što se na tome završilo“, rekla je Stanija za „Exkluziv“.

Dobrojevićeva se tokom vožnje dopisivala sa Kristijanom, koji je pola sata nakon njihovog dopisavanja uhapšen.

„Mislim da se hapšenje dogodilo u istom trenutku kada se nama dogodila nesreća. Čula sam se sa njegovima, koji kažu da su ga priveli zbog nekih statusa i pretnji na Facebooku. Mislila sam da je zbog robije…“, tužno je rekla Stanija.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама