Šta ti je to trebalo! (FOTO, VIDEO)

Plejbojeva lepotica Dejzi Li postavila je video na Instagram u kojem joj guzu „pune“ silikonom.

Dejzi Li je Plejbojev model i njen Instagram obiluje njenim seksi fotografijama. Posebno fotografijama njene guze. Na ovim fotografijama u galeriji, možete da vidite njenu guzu prije zahvata.

Plejbojeva ljepotica je nekoliko puta napomenula da će uvijek obavijestiti svoje obožavaoce kada bude uradila neku promjenu na tijelu. Ovog puta je riješila da „poradi“ na zadnjici, kako bi imala „dobar balans“ sa grudima, koja su takođe podvrgnuta estetskog zahvatu.

Gledajući njene fotografije pre zahvata, ustanovićete da je njena pozadina bila sasvim u redu i prije „pumpanja“. Zato se postavlja pitanje, zašto su modeli pod pritiskom da „urade“ nešto na svom tijelu.

Vjerovatno da bi dobile mnogo pohvala i lajkova na konto svog izgleda. Ali da vam je zaista potrebna potvrda da ste lijepi i dobri od stotine, hiljade ljudi, koje vjerovatno ni ne poznajete?!
S druge strane, sigurno se pitate, da li njena guza izgleda ovako u realnom životu ili je lijepa samo na slikama, jer ako malo bolje pogledate nije na svim fotografijama ista.

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама