Stanović će se predati tužilaštvu?

Kotoranin Arsenije Stanović (22), za kojim policija traga zbog ubistva Ukrajinke Anastazije Lašmanove (30), uskoro će se predati tužilaštvu. To je Vijestima potvrdio advokat Zoran Piperović, kojeg je Stanovićev otac, Zoran, kontaktirao u namjeri da ga angažuje kao pravnog zastupnika.

„Mene je kontaktirala porodica Stanović, u namjeri da me angažuje ukoliko bude pokrenut postupak protiv njihovog sina, a tiče se ubistva ukrajinske državljanke. Konkretno, razgovarao sam sa njegovim ocem, koji mi je kazao da on još ne zna gdje mu se nalazi sin, da pokušava uz pomoć rođaka da sa njim kontaktira, da se nada da će u dogledno vrijeme u tome da uspije i da će se, ukoliko tužilaštvo pokrene postupak, njegov sin, naravno prijaviti dežurnom tužiocu“, rekao je Piperović.

Advokat je istakao da je pitao Zorana Stanovića da li sa sigurnošću u dogledno vrijeme može predati sina tužilaštvu: „Jer je to interes i postupka i njegovog sina. On je rekao da se nada i da želi što prije da stupi u kontakt sa njim, da bi i on kao roditelj vidio i saznao šta se stvarno dogodilo“.

Odgovarajući “Vijestima”, advokat Piperović kazao je da mu je Zoran Stanović rekao da sa svojim sinom nije kontaktirao od petka 11. maja.

rtcg.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама