Status koji je dobio skoro 50.000 lajkova! (FOTO)

Vratio se kući s posla i zatekao…

Kada se Toni Ems vratio kići s posla zatekao je svoju suprugu Šarlot i sina kako spavaju. Slikao ih je i uz dirljiiv komentar, objavio je fotografiju na svom Facebook profilu.

Želio je da se obrati svim očevima, zaposlenim i umornim, čije supruge ostaju kod kuće da čuvaju njihovu zajedničku djecu, ali se nije nadao da će njegova objava postati hit na Internetu, čak i van granica Engleske.

„Ponekad ovoj ženi ne dajem zasluge koje ona zaslužuje. Kada dođem s posla ona je uvijek umorna, a ja sam taj koji je radio cio dan. Međutim, u poslednje vrijeme sam razmišljao šta ta nevjerovatna žena radi dok sam ja van kuće. Sigurno se odmara, sedi sa bebom i gleda TV, zar ne? Odgovor je NE. Kada ja krenem na posao, ona ustaje i priprema se za stresan dan koji je čeka. Beba plače jer je gladna, ali i ona je. Ona ne jede, ali beba jede. Onda se igra sa njim, mijenja njegove  pelene, pa se opet igraju. A kada on zaspi, tada i ona ima vremena da odmori, ali umjesto toga ona opere sudove. Kada se beba probudi, mama još nije ni doručkovala, ali ni tada ne jede, već bebi spremi ručak, a nakon ručka on opet traži d ase igraju. Zapamtite, mama još nije doručkovala, a iako je sve pospremila, bebine igračke su razbacane po podu. U to vrijeme ja dolazim s posla i iznerviram se jer mama nije skroz sredila kuću već spava. Ali, u stvari, ona je cijelog dana radila i starala se o našoj bebi koja je srećna i zdrava. Ako se bilo koji otac osjeća kao što sam se ja osjećao, neka samo pomisli na to šta sve mame rade kod kuće. Poštujte majku svog deteta. Ona je posebna, ona je odustala od svega kako bi odgajila vašu zajedničku bebu. Zaista volim ove dvije pospane ‘bebe’ i one zaslužuju svoj odmor“, napisao je tata uz fotografiju.

Bravo!

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама