Svadba u septembru

Udaje se voditeljka Marija Kilbarda

Popularna TV voditeljka Marija Kilibarda vjerila se sa Vladimirom Radmanovićem u septembru prošle godine, a sada planiraju vjenčanje takođe za septembar.

Vezu sa bivšim košarkašem NBA lige Vladimirom Radmanovićem (34) lijepa voditeljka Marija Kilibarda (34) dugo je skrivala od javnosti. Njih dvoje su u početku bili samo dobri prijatelji jer Marija obožava košarku, da bi se nakon nekoliko godina druženja rodila ljubav. Prije devet mjeseci su se vjerili.

216666316525dd12f8eb86810175242w640

Vladimir Radmanović

– Kako je prošlo skoro devet mjeseci od vjeridbe, njih dvoje su se dogovorili da je vrijeme za vjenčanje. Odabrali su da to bude početak jeseni, a Marija je insistirala na tome da vjenčanje bude intimno, bez previše zvanica, sa čim se Vladimir složio – piše “Blic” pozivajući se na neimenovani izvor.

marija

Voditeljka šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” nedavno je za magazin “Blic puls” priznala da je zaljubljena i srećna.

– Kod mene je uvijek sve transparentno, ispisano mi je na čelu kako se osjećam iznutra. Eto, na čelu mi drečavocrvenim slovima piše: “Zaljubljena”. I kada nešto ne ide kako treba na drugim životnim poljima a kada je ljubav prisutna, ništa ne može da bude toliko loše – otkrila je Kilibarda, koja je tada nagovijestila da će uskoro stati na ludi kamen.

– Nikada u životu nisam sanjala vjenčanicu ili princa na bijelom konju. Potpuno sam atipična po tom pitanju. Ipak, sve ono o čemu ne razmišljamo ili konstantno negiramo na kraju nam dođe – rekla je Marija za „Blic puls“.

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама