Svoj veliki san Nebojša Glogovac nije uspeo da ostvari

Legendarni srpski glumac Nebojša Glogovac, koji je preminuo danas u Beogradu u 49. godini, nije stigao da ostvari poslednju želju i organizuje veliku predstavu na stadionu.

Kolege Nebojše Glogovca skrhane bolom: Njegov odlazak deluje kao kraj jedne epohe, kao kad ode predvodnik jedne generacije

Poznato je da je proslavljeni glumac bio vatreni navijač Crveno – belih, na čijem stadionu je imao ideju da priredi spektakularno izvođenje pozorišne predstave.

On je u u intervjuu za forum navijača Crvene zvezde “Red star info” govorio o svojoj ljubavi prema crveno-belima i tom prilikom otkrio šta mu je velika želja.

– Moja ideja je da se jedna predstava Jugoslovenskog dramskog pozorišta igra na Marakani. To bi bio veliki projekat, da pored bine tu budu i video-bimovi. Eto, videćemo da li ćemo uspeti. Da razmrdamo Zvezdu kao klub i neke dobre kontakte sa publikom ostvarimo, privučemo neke nove ljude i tako dalje. Videćemo – rekao je Glogovac tom prilikom.

Nebojša Glogovac počivaće u Aleji zaslužnih građana

Ideju, nažalost, jedan od najboljih srpskih glumaca nije uspeo da ostvari i stane pred publiku na Marakani.

A njegov omiljeni fudbalski klub odao mu je danas počast zahvalivši mu se za sve ono što je učinio za Zvezdu.

Kao neskriveni navijač Crvene zvezde, Glogovac je učestvovao u više događaja u organizaciji kluba i pružao nesebičnu podršku. Zvezdina publika je uvek obožavala majstore, a Nebojša je bio jedan od njih. Otišao je u legendu, ali je ostao u srcima svih. FK Crvena zvezda porodici i prijateljima Nebojše Glogovca izražava iskreno saučešće. Dragi Nebojša, sada je stvarno muk – poručili su njegovi prijatelji iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Kada je objavljeno da je Glogovac bio u teškom stanju, Zvezda mu je pružila podršku slikom punog stadiona i njegovim čuvenim citatom iz filma “Nebeska udica” kao koreografijom – “Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izadeš na teren kad je najteže… i pobediš”.

Glogovac je bio jedan od kandidata za Skupštinu Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

 

story.rs

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама