TO Kotor na sajmu u Budimpešti

Turistička organizacija (TO) Kotor predstavlja svoju turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma Utazas u Budimpešti, koji traje do sjutra.

TO Kotor je, kako je saopšteno, predstavila ponudu zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Tivta, Budve, Bara, Ulcinja, Herceg Novog i Nacionalnom turističkom orgnaizacijom (NTO).

“Zajednički sajamski nastup podržao je veliki broj privrednika, kako učešćem sa svojim promotivnim materijalom, tako i ličnim prisustvom”, navodi se u saopštenju.

Zemnja partner je ove godine Kina, a u okviru sajma organizovan je sastanak 16 zemalja centralne i jugoistočne Evrope sa partnerima iz Kine.

Iz TO Kotor su kazali da je planirano i održavanje Work shop-a sa kineskim turoperatorima. Pored predstavnika NTO-a, Work shop-u će prisustvovati crnogorske turističke agencije Montenegro tourist travel, Gorbis travel, Fly Montenegro i Trend travel.

“Već prvog dana sajma ostvareni su kontakti sa predstavnicima mnogih turističkih agencija i turističkih operatora, a drugog dana ugostili smo ambasadora Crne Gore u Mađarskoj, Mirsada Bibovića i sekretara Ambasade, Borjanku Simićević”, precizirali sui z TO Kotor.

Na sajmu, kako se dodaje, učestvuje 400 izlagača iz 40 zemalja.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама