U „golfu“ tragovi DNK više osoba

Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Kriminalistički tehničari iz danilovgradskog Forenzičnog centra u „golfu“ koji je korišten u ubistvu Danijela Mandića pronašli su uzorke DNK od više osoba.

  Policija vjeruje da će preko tih tragova uspjeti da identifikuju ubice. Danijel Mandić, zvani Manda, ubijen je u noći između srijede i četvrtka, u centru grada. Njega su upucala za sada nepoznata lica.

Mandić je pogođen sa tri metka u glavu, a povredama je podlegao na licu mjesta. U toku uviđaja utvrđeno je da je na njega pucano iz dva oružja. Ubijen je u klasičnoj sačekuši dok se kretao pješice. Napadači su, prema preliminarnim rezultatima istrage, bili sakriveni iza jedne od zgrada.

Nakon što su upucali Mandića, pobjegli su automobilom „golf 2“ u nepoznatom pravcu. Nakon toga automobil su zapalili kako bi uništili tragove na osnovu kojih bi mogli biti identifikovani.

U trenutku kada je Mandić upucan, u njegovoj se blizini nalazilo nekoliko osoba, među kojima i njegovi prijatelji.

Sagovornici „Dana“ bliski istrazi naveli su da je vozilo najvjerovatnije posuto benzinom pa zapaljeno. Naveli su da je automobil potpuno izgorio i da teško identifikovati kome je pripadao, prenosi Dan.

mondo.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама