U iznajmljenom stanu nađeno 130 kg skanka

Službenici podgoričke policije zaplijenili su juče džakove sa oko 130 kilograma materije za koju se vjeruje da je skank, nezvanično saznaju Dnevne novine.

Po osnovu operativnih saznanja i prethodno dobijenom nalogu sudije za istrage, policijski službenici CB Podgorica su juče u popodnevnim časovima upali u iznajmljeni stan koji je koristio Staniša Anđelić (43) u Ulici Džan u blizini autobuske stanice u Podgorici, pišu DN.

Prilikom pretresa kojem nije prisustvovao Anđelić, u hodniku i spavaćaoj sobi pronađeni su džakovi i dvije torbe u kojima je bilo 130 pakovanja sa po jednim kilogramom droge, najvjerovatnije skanka.

Pošto su pronašli drogu, službenici su pozvali kolege iz Odjeljenja za brobu protiv droga, sektora kriminalističke policije i zajedno sa njima obavili uviđaj. Nađena droga je izuzeta i upućena je na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu.

Istražitelji vjeruju da je Anđelić u bjekstvu i za njim je raspisana potraga.

Jučerašnja policijska akcija rezultat je duže opservacije terena i operativnih podataka koje su prikupili službenici podgoričke policij

cdm

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама