U školskom dvorištu oduzeli marihuanu

Foto: rtcg.me/Ilustracija

Iz Uprave policije saopšteno je da su službenici Stanice policije za javni red i mir Centra bezbjednosti Podgorica, u sklopu planskih aktivnosti obilazaka škola i nadzora školskih dvorišta, realizovali u dvorištu jedne osnovne škole u Podgorici, kontolisali N.C. i L.Đ.

Navodi s da je policija pronašla i oduzela staklenu teglu sa pvc kesicama sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 60 grama.

N.C u L.Đ predati su inspektorima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje, a državni tužilac je naložio vještačenje oduzete materije.

Navodi se da su podgorički policijci, u ulici Mila Radunovića, kontrolisali pregledali vozilo kojim je upravljao N.T. (19).

„Službenici CB Podgorica su pronašli i oduzeli pvc kesicu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 60 grama. Opojna droga i lice predati su Odsjeku radi daljeg postupanja“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu naložio da se protiv N.T. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

rtcg.mehttp://rtcg.me

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама