Upoznajte Prvu, labradorku koja je osvojila Srbiju

Prva, zvezda Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom koji se svakog jutra emituje od 6:55 do 11 na postala je prava zvezda Prve televizije, ali i društvenih mreža.

Misija ženke labradora koja živi na televiziji Prva kao domaćica Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom jeste da nauči kako da pomogne osobama sa invaliditetom i da im olakša život.

Naime, Prva će posle izvesnog vremena otići u ruke osobe kojoj je najpotrebnija kako bi joj obezbedila pomoć, a do tada njen dom je Prva televizija u kojoj trenutno provodi bezbrižno detinjstvo.

Treći član voditeljskog tima je ujedno i nestašan, a njena divna energija učinila je studio veoma prijatnim za goste programa.

Doduše, zna da bude tu i tamo nestašna, pa ponajviše pate kablovi u studiju koje voli da gricne. Ali, kao i svakom razigranom detetu, Prvoj se sve prašta.

Njena neodoljivost je od prvog dana osvojila ne samo gledaoce već i zaposlene u našoj kompaniji. Da je rođena da bude zvezda dokazuje i na Instagramu gde je možete pratiti pod korisničkim imenom @prvasapa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама