Vanbračni sin Miroslava Ilića stiže u Srbiju…

Pre nekoliko godina, domaći mediji su pisali kako „Slavuj iz Mrčajevaca“ ima vanbračnog sina koji živi u Americi i kojeg on nikada nije želeo da prizna.

Iako je pevač u nekoliko navrata demantovao da ima još jedno dete, Devinova majka Mirjana tvrdi da su Miroslava roditelji naterali da je ostavi i oženi se drugom, pošto je i ta devojka (sada njegova žena) zatrudnela.

Imali su kontakt nekoliko godina, a onda je Miroslav prestao da se javlja.

„Posledni put smo se videli u hotelu Interkontinental, kada je sinu poklonio lančić sa krstićem, koji Devin i danas nosi. Zvao nas je još jednom posle nekoliko godina. Pre sedam godina sam rekla sinu ko mu je otac i tada smo oboje došli za Beograd. Zvali smo Miroslava i on je obećao da ćemo se videti kada on dođe u Ameriku. Naravno, nije se javio“, ispričala je Mirjana.

Godinu dana kasnije, smrt dede Živote Ilića navodi Devina da dođe u Srbiju i obiđe njegov grob.

„Moj sin je svestan kakav stav Miroslav ima prema njemu i da će biti teško da se sretnu, ali on ne želi da odustane od toga da upozna oca koji ga je video poslednji put kada mu je bilo 18 meseci“, kaže Devinova majka.

Oni planiraju da tokom borakvak u Beogradu obiđu i Živojinoviće- Brenu i Bobu, sa kojima su u odličnim odnosima i koji su ima 30 godina podrška.

Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije hteo ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама