Žali što nije bio na sahrani Bokana

Rufin R. Vujović se prijatelju žalio kako mu je krivo što nije otišao na sahranu Želimira Željka Bokana, za čije ubistvo je optužen, prenose Vijesti

Kako pišu Vijesti, taj razgovor policija je snimila sprovodeći mjere tajnog nadzora nad tim Podgoričaninom.

Vujovića u jednom razgovoru Ilija Marković iz Bara obavještava da je bio na poligrafskom testiranju u policiji.

“Alo, šta radiš ujače, šta ima novo”, pitao je Vujović Markovića.

“Ima nekih pomaka. Traže neko malo crno auto. Bio sam na poligrafsko testiranje u policiji. Pričao sam gdje sam bio. Pitali su me za tebe. Dao sam im tvoj broj, jer znam da ste se družili. Možda će te zvati”, naveo je Marković.

“Mene je (Bokan) zvao za neke ženske, ali ja sam to batalio. Što tebe, ti si ekstra bio sa njim”, kazao je Vujović.

Marković ponavlja da se traži neki mali crni auto i da traže Vujovića, koji odgovara: “Ne mogu da vjerujem. Da nije neka ženska, da se nije svađao”.

“Ima 48 uboda po tijelu”, dodaje Marković.

“Zajeba..š li. Aoooo, 48 uboda. Pa to nije bio jedan čovjek”, konstatuje Vujović.

Na pitanje predsjednika vijeća, sudije Vladimira Novovića, Vujović je potvrdio da je to njegov glas i da je razgovarao sa Markovićem.

Primjenom mjera tajnog nadzora, u narednom presretnutom telefonskom razgovoru, Vujović kaže Markoviću da je ustao u četiri ujutro i da treba da ide u kapelu.

“Niko me ne probudi. Ne odoh od sramote. Šta ima drugo ujače”, kazao je Vujović.

On zatim razgovarao sa ženskom osobom, kojoj govori da je Marković bio na poligrafskom testiranju.

“Mislio sam da idem na sahranu, no nemam čime. Znaš, kako mi je krivo”, naveo je Vujović.

Prema navodima optužnice tužioca Željka Tomkovića, Vujović, Anela A. Koljenović i Renato A. Berišić okrivljeni su da su kao saizvršioci počinili krivično djelo teško ubistvo Bokana u naselju Šušanj kod Bara.

Piše da su u noći između 15. i 16. marta 2015. godine, na svirep način i iz koristoljublja ubili Bokana:“Oni su se prethodno dogovorili u Podgorici da u namjeri da pribave novac i druge vrijedne stvari ubiju Bokana, te da bi ostvarili svoju zamisao, iznajmili su vozilo ‘smart’. Kada su zajedno ušli u njegovu kuću… su ga nožem i polomljenom flašom udarali u glavu i tijelo. Ukupno su mu zadali 43 ubodno rezne rane”, navodi se u optužnici.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама