Zbog ovih pomagala holivudske dame izgledaju savršeno (FOTO)

Bez obzira na to što svaka holivudska ljepotica može da se pohvali savršenom figurom u koju ulaže mnogo napora, ali i novca, čak ni najatraktivnije među njima nisu savršene.

Vjerovali ili ne, i one se služe malim pomagalima kako bi im tijelo izgledalo besprijekorno, a skupocjene haljine savršeno pristajale.

Tajna holivudske figure se krije u donjem vešu koje se bira u odnosu na kroj haljine, a koje može da suzi struk, sakrije nepravilnosti na butinama, ali i poveća zadnjicu i naglasi grudi i kukove.

Mnoge holivudske glumice otvoreno su progovorile o tzv. “pametnom” donjem vešu, a modni stručnjaci otkrivaju da ni dodjela Oskara ne može da prođe bez ovakvih pomagala.

“Nekada je steznik bio vrhunac donjeg veša koje oblikuje tijelo, a danas se zvijezde služe cijelim arsenalom trikova, a sve kako bi izbjegle negativne komentare i figuru dovele do savršenstva. Tajna ovog donjeg veša krije se u materijalima i umecima. Ovo su tri najpopularnija komada “pametnog” donjeg veša:

Kim-K gaćice: Dobile su ime po čuvenim oblinama Kim Kardašijan. Riječ je o gaćicama koje na zadnjem dijelu imaju džepiće u koje se stavljaju silikonski ili sunđerasti jastučići. Oni povećavaju zadnjicu i naglašavaju bokove, a figuru čine zavodljivijom i ženstvenijom.

steznik

Steznik-odijelo: Riječ je o stezniku koji prekriva cijeli torzo, od ispod grudi pa sve do koljena. Ovaj komad donjeg veša prikriva salo oko struka, jastučiće ispod ruku i nepravilnosti na području budina i zadnjice.

steznik1

Steznik-grudnjak: Iako se javljaju u raznim oblicima, najpopularniji “pametni” grudnjak je onaj koji može da se nosi na haljinu sa otvorenim leđima. Ima najjači push-up efekat, ali istovremeno steže stomak i naglašava i vizuelno smanjuje struk.

steznik2

kodex

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама