Žizel Bundšen ovo NIKADA ne jede

Alen Kembel, lični kuvar Žizel Bundšen i Toma Brejdija ispričao je detalje o ishrani poznatog para – šta jedu, šta nikada ne jedu, šta sprema njihovoj deci…

Šta Žizel i Tom jedu

„Najviše jedu povrće, ne ono organsko, to uopšte ne koristim. Takođe, jedu žitarice, braon pirinač, kvinoju, pasulj… Oko 80 odsto namirnica koje jedu su povrće, preostalih 20 odsto je meso – piletina, riba, najčešće losos“, kaže kuvar.

Šta NIKADA ne jedu

„Žizel i Tom nikada ne jedu beli šećer, belo brašno. Za pripremanje obroka ponekad mogu da korostim sirovo maslinovo ulje, nikako ono ‘obično’, mada skoro uvek koristim kokosovo ulje. Masti poput ulja od repice se pretvaraju u trans masti… Ne koristim običnu so, već himalajsku so. Tom ne jede paradajz, papriku, pečurke, ni plavi patlidžan. Veoma sam pažljiv, paradajz mogu da ‘provučem’ jednom mesečno, ali Tom ih ne jede jer uzrokuju upale u telu“, priča Alen. Kuvar takođe kaže da njih dvoje ne piju kafu niti kofeinske napitke, ne jedu mlečne proizvode.

Šta jedu njihova deca

Lični kuvar slavnog para kaže da za njihovu decu često priprema suši sa povrćem, braon pirinač. Takođe, često jedu avokado, šargarepu, krastavac. Njihova ishrana je zasnovana na namirnicama bez glutena, a za užinu jedu voće – banane, ananas…

Koje obroke im najčešće sprema

Alen insistira na tome da se obroci služe u posudama, a ne u tanjirima. „Često spremam kvinoju sa zeljem ili keljom. Dodajem luk, pržen u kokosovom ulju. Zatim dodam malo prženih badema, sos od indijskog oraha sa karijem, malo limunove trave i đumbira“, kaže kuvar, i dodaje da Žizel i Tom nemaju nekakvih posebnih zahteva i da su potpuno opušteni.

Da, i nama baš tako deluju.

mondo

You must be logged in to post a comment Login

Скочи на траку са алаткама