Znate li priču o mužu Jelene Karleuše?

Znate da je Duško Tošić igrač Bešiktaša koji s popularnom srpskom pevačicom ima dvoje dece. Znate li da je bio u domu?

Izvor: instagram.com/karleusastar/

Izvor: Twitter/karleusast

Reprezentativac Srbije, nekadašnji igrač OFK Beograda i Crvene Zvezde Duško Tošić, deo mladosti je proveo u domu.

„Moj Duško je nekoliko godina bio u internatu da bi se školovao i igrao fudbal. Tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san, živi u velikom gradu“, rekao je otac Duška Tošića „Kuriru“.

Znamo za postere …

Dok je boravio u domu učenika srednjih škola Duško Tošić na zidove sobe nije lepio samo postere proslavljenih fudbalera. Ne. Njegov nekadašnji cimer (ime poznato redakciji) rekao je MONDU da je svoje „mesto na zidu“ imala i pevačica Jelena Karleuša!

Priču potvrđuju i komšije iz Orlovata. „Duško je imao teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela je za Duška bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mario što je u njemu boravio s napuštenom decom, jer je imao jasan cilj“, rekao je neimenovani izvor blizak porodivci Tošić.

Iz doma učenika srednjih škola „Angelina Kojić Gina“ imaju samo reči hvale. „Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali je on bio u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i stalno igrao fudbal u dvorištu“, rekli su iz doma.

izvor: mondo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Скочи на траку са алаткама